Καζάνι που βράζει είναι από χτες το βράδυ η Χιμάρα της Αλβανίας μετά το θάνατο ενός 37χρονου Έλληνα που συνεπλάκη με τρεις Αλβανούς.

Όλα άρχισαν όταν τρεις Αλβανοί, κάτοικοι της Αυλώνας, ζήτησαν από το Αριστοτέλη Γκούμα να σταματήσει να μιλάει ελληνικά.

Ο τελευταίος αντέδρασε και προσπάθησε να τους απομακρύνει από τον πολύ κόσμο, καλώντας τους να λύσουν το «ζήτημα» λίγο μακρύτερα. Τότε οι Αλβανοί επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και όρμησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων στην κηδεία του άτυχου νέου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ιδιότητα του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, κάλεσε την κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης διαλεύκανση και η απόδοση δικαιοσύνης στην υπόθεση.

Πηγή: nenanews

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.