Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Ελένης Ράϊκου, εμφανίστηκε οικειοθελώς σήμερα το μεσημέρι ο Κίμωνας Κουλούρης, προκείμενου να της ζητήσει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαλευκανθεί το περιστατικό με τους αστυνομικούς, στο οποίο ενεπλάκη ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου.

Ο κ. Κουλούρης ζήτησε μάλιστα να καταθέσει χωρίς δικηγόρους, κάτι το οποίο αρνήθηκε η κυρία Ράϊκου, καθώς δεν προβλέπεται από τη διαδικασία.

Για την υπόθεση, η κυρία Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη όσο και αστυνομικών οργάνων.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο κ. Κουλούρης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσή, λέγοντας πως «συμπεριφέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στον ευεργέτη τους».

«Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα πού θα πάει ο τόπος με αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.