Συνελήφθη, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 21χρονος από την Αλβανία, κατηγορούμενος για κλοπή και με τη σύλληψή του εξιχνιάσθηκαν επιπλέον έξι υποθέσεις κλοπών.

Ο 21χρονος αφαίρεσε από 32χρονο εργαζόμενο ξενοδοχείου έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε χώρους που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος βρέθηκε ο υπολογιστής και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, tablet, γυναικείες τσάντες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του ΑΤ Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 21χρονος, από τις 4 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2016 είχε διαπράξει ακόμη έξι κλοπές αντικειμένων, σε χώρους ξενοδοχείων και κατάστημα σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ. Τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.