«Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!» φώναξε την ώρα που περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα ο 41χρονος , πρώην σύζυγος της 38χρονης και σύντροφος της 26χρονης που την σκότωσε με πέντε μαχαιριές στο Κορωπί.

Ο 41χρονος  λίγες ώρες μετά τη δολοφονία , σε κατάσταση αμόκ , πήγε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης και της συντρόφου του  και πυροβόλησε σε βάρος τους τραυματίζοντας τους  ελαφρά.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα.

Ο 41χρονος  φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ενώ δηλώνει μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του που μένουν πίσω μετά την τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος  θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του για τον φόνο. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: «αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε; «Πήγα να τον φοβερίσω, για να καταλάβει τι έκανε γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης» φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε  πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρόνης του : φώναξε «Που είσαι ρε;», εκείνος όπως υποστηρίζει ο 26χρόνος του απάντησε  «Τι θες ρε μαλ..».

«Χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω» φέρεται να ανέφερε στην προανακριτική του απολογία.

Παράλληλα, ο 41χρόνος φέρεται να υποστηρίζει πως πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με παλιό δίκαννο του παππού του ενώ έχει πιο καινούργια καραμπίνα.