Ένας νεαρός, ο οποίος, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν, είναι φαντάρος σε άδεια, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπλοκ αντιεξουσταστών, κατά τη διάρκεια της πορείας στο κέντρο της Πάτρας. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός εκινείτο με το ποδήλατό του και επιχείρησε να περάσει μέσα από μπλοκ που βρισκόταν στην ουρά της πορείας, πιθανόν μετά το πανό των αντεξουσιαστών. Όπως αναφέρθηκε, φορούσε φανέλα παραλλαγής, η οποία περιλαμβάνει το εθνόσημο στο μανίκι. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος που εξόργισε κάποιους από τους νεαρούς, οι οποίοι, πάντα βάσει μαρτυριών, άρχισαν να τον χτυπούν δυνατά με καδρόνια.

Με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων μέσα από το μπλοκ, οι μαινόμενοι νεαροί σταμάτησαν την επίθεση και προχώρησαν στην συνέχεια της πορείας, όμως ο νεαρός είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά. Καταστηματάρχες της Αγίου Ανδρέου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να του βάλουν πάγο στα τραύματα και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγο, ασθενοφόρο κατέφτασε, διακομίζοντας το θύμα του ξυλοδαρμού στο νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φαντάρο που βρίσκεται σε άδεια.

Πηγή: dete.gr