Καταγγελία για άσκηση βίας σε βάρος μαθητή Δημοτικού σχολείου του Πύργου απασχολεί τις Αρχές. Οι γονείς ενός αγοριού 7,5 ετών κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο γυμναστής του σχολείου του, χτύπησε το παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του μικρού αγοριού στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΤ, το παιδί γύρισε από το σχολείο το μεσημέρι της Πέμπτης και είπε στους γονείς πως ο γυμναστής το έσπρωξε και του έριξε σφαλιάρα. Οι γονείς είδαν σημάδια στο λαιμό του και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ο γιατρός που το εξέτασε εντόπισε εκδορές και μώλωπες στον αυχένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας μιλώντας στο τοπικό κανάλι.

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την διευθύντρια να τονίζει πως η υπόθεση θα διερευνηθεί και υπηρεσιακά, παράλληλα με τη νομική διερεύνηση.

Όπως ανέφεραν εκπαιδευτικοί με τους οποίους επικοινώνησε το iliatora.gr, ο γυμναστής συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής την ώρα του μαθήματος. Οι συνάδελφοί του έκαναν δε λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, που χαίρει της εκτίμησής τους.

Μετά τη σύλληψη του ο 36χρονος γυμναστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηλείας, του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: iliatora.gr