Πήραν απολυτήρια αλλά με… λάθος λογότυπο!

Πέντε σχολεία στα Χανιά καλούνται να αλλάξουν το «ΥΠΕΠΘ» σε «Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων»


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14:40
17/07/2010
Πήραν απολυτήρια αλλά με… λάθος λογότυπο!
loading

Απολυτήρια Λυκείου με λάθος λογότυπο, δόθηκαν στα Χανιά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα». Το λάθος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εντοπίζεται στο λογότυπο του τίτλου του Υπουργείου, όπου αναγράφεται «ΥΠΕΠΘ» αντί για Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Το θέμα επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Νίκος Βεστάκης, οποίος πρόσθεσε ότι έχει, ήδη, αρχίσει η διαδικασία αλλαγής των απολυτηρίων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα μέσα της εβδομάδας. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα απολυτήρια των σχολείων 1ο Λύκειο, 2ο Λύκειο, 4ο Λύκειο Χανίων, Λύκειο Νέας Κυδωνίας και το Λύκειο Ακρωτηρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Βεστάκης, τα σχολεία έπρεπε να μπουν στο σύστημα «Νέστορας» -βάσει του οποίου τυπώνονται τα απολυτήρια- και να αλλάξουν τον τίτλο του Υπουργείου από ΥΠΕΠΘ, σε Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

«Ο “Νέστορας” δεν είχε προβλεφθεί, με την αλλαγή του τίτλου του ΥΠΕΠΘ σε Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, να κάνει αυτόματα την μετατροπή. Έπρεπε να γίνει η αλλαγή στο σύστημα του κάθε σχολείου ξεχωριστά, με αποτέλεσμα ορισμένα σχολεία να έχουν κάνει την αλλαγή και κάποια άλλα όχι», δήλωσε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει