Ένας 23χρονος νεκρός από τον Αχινό και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό, ακριβώς μπροστά στο πρατήριο στο 222 χλμ., λίγο πριν τη Στυλίδα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport το λευκό Fiat Punto που είχε κατεύθυνση από Λαμία προς Στυλίδα εμβόλισε το ασημί Rover στην πλευρά του οδηγού, που πιθανότατα βγήκε από το πρατήριο και επιχείρησε αναστροφή προς Λαμία.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου ο 23χρονος οδηγός του Rover, που χρειάστηκε η επέμβαση της πυροβεστικής για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο.

Από το λευκό Fiat, που οδηγούσε 47χρονη από την Στυλίδα, τραυματίστηκε η οδηγός και η 25χρονη κόρη της, καθώς επίσης και ένας 30χρονος Ρουμάνος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι 3 τραυματίες φέρουν κατάγματα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Η κυκλοφορία διεκόπη στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα για μια ώρα περίπου, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.