Απάνθρωποι έκοψαν το πόδι κυνηγόσκυλου

Βρήκε προσωρινά στέγη στην «Κιβωτό»


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
7:37
18/02/2011
Απάνθρωποι έκοψαν το πόδι κυνηγόσκυλου
3
loading

Την οργή τους πάνω σε ένα κυνηγόσκυλο έβγαλαν άγνωστοι κόβωντας του το πόδι από τη ρίζα. Το κυνηγόσκυλο βρήκαν κάτοικοι στην περιοχή Ιππείου της Λέσβου οι οποίοι το περιέθαλψαν και στη συνέχεια το σκύλο πήρε υπό την προστασία του ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός».

Σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου, το περίπου ενάμισι έτους κυνηγόσκυλο έχει χάσει το πόδι του από ανθρώπινη παρέμβαση, είτε κάποιος το έκοψε με τσεκούρι είτε κόπηκε επειδή κάποιος κρέμασε το ζώο με σύρμα.

Η «Κιβωτός» του έδωσε βιταμίνες και του χορήγησε αντιβίωση για τα τραύματά του, ενώ απαραίτητο είναι να γίνει επέμβαση ώστε να μη δημιουργηθούν αργότερα προβλήματα στους μύες του ζώου.

Η Λητώ, όπως βαφτίστηκε το κακοποιημένο κυνηγόσκυλο, φιλοξενείται αυτήν τη στιγμή στο καταφύγιο του συλλόγου και μόλις αναρρώσει θα αναζητηθεί σπίτι για να τη φιλοξενήσει.

Πηγή: adespoto.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar fay-m

  Κτήνη που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας!!! Έτσι δείχνουμε την οργή και τη δύναμη μας ξεσπώντας σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Δυστυχώς όσο δεν υπάρχει τιμωρία θα συνεχίζουν τη δράση τους ανενόχλητοι.

 2. avatar Andrex

  Τερατάνθρωποι! Τι να πει κανείς σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε!

 3. avatar pit694

  ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΟΥΚΙΝΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ,
  ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΠΤΑΙΣΜΑ...ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ , ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΣΗΜΑΔΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει