Πέντε φαρμακεία και ένα super market διέρρηξαν τα ξημερώματα στην Ηλεία άγνωστοι δράστες. Συγκεκριμένα, διέρρηξαν ένα φαρμακείο στην περιοχή της Ανδραβίδας από όπου απέσπασαν 150 ευρώ και το σύνολο των χρημάτων που περιείχε η ταμειακή.

Στη συνέχεια «μπήκαν» σε ένα super-market, φεύγοντας όμως με άδεια χέρια μιας και τα ταμεία ήταν άδεια. Σειρά είχε ένα φαρμακείο στο Χάβαρι. Αφού παραβίασαν την πόρτα, έκλεψαν μια τηλεόραση αξίας 640 ευρώ, το συρτάρι της ταμειακής που περιείχε 200 ευρώ σε κέρματα και φάρμακα (5 φυσίγγια μορφίνης και 5 πεθιδίνης) τα οποία φυλάσσονταν σε χρηματοκιβώτιο.

Η δράση τους δεν σταμάτησε εκεί, αφού λήστεψαν φαρμακείο και στην Εφύρα. Κατά την αποχώρησή τους πήραν το ποσό των 250 ευρώ σε κέρματα. Στη συνέχεια, στη προσπάθειά τους να μπουν σε φαρμακείο στο Σιμόπουλο, έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες και συγκεκριμένα από τον πατέρα της φαρμακοποιού ο οποίος τους έτρεψε σε φυγή.

Ακολούθησε διάρρηξη σε φαρμακείο στην περιοχή του Άγιου Γεώργιου από όπου αφαιρέθηκε το ποσό των 270 ευρώ. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: iliatora.gr