Μια απίστευτη κλοπή σημειώθηκε στην Αργυρούπολη, με έναν άνδρα να σταματά το όχημά του στη μέση του δρόμου και να κατευθύνεται στην αυλή σπιτιού, όπου μπήκε παράνομα και έκλεψε όλα τα ρούχα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου έγινε η κλοπή, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και σημείωσε πως ο δράστης ήταν ανενόχλητος και χαλαρός, σε βαθμό που δεν παρατήρησε ούτε την κάμερα ασφαλείας.

«Έχουμε φτάσει, δηλαδή, σε άλλο σημείο, να φοβόμαστε να απλώσουμε τα ρούχα μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Για κακό δικό μου, είχαμε απλώσει μια ζακέτα, η οποία κάνει πολύ “μπαμ”, είναι πολύ επώνυμη, είναι περίπου στα 100 ευρώ μόνο αυτή η ζακέτα. Γενικά είχα βγάλει μπουγάδα όλες μου τις λευκές ζακέτες», είπε ο ιδιοκτήτης και περιέγραψε το χρονικό της κλοπής: «Σταματάει ακριβώς απ’ έξω με το αμάξι, δεν το έσβησε καν. Κατέβηκε, όπως ακούγεται κιόλας από το βίντεο -έκανε και πολύ θόρυβο η εξάτμιση-, κατέβηκε με το πάσο του, άνοιξε, πήρε ό,τι ήθελε, έφυγε και μετά ξαναμπήκε μέσα, πήρε και κάτι ακόμα και έφυγε».

«Βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να μπαίνει μέσα – πρώτα, βασικά, πέρασε το αμάξι απ’ έξω, πήγαινε αργά αργά, οπότε μπορεί να έβλεπε όλα τα σπίτια γύρω γύρω, τι γίνεται», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. «Είχε πολύ μεγάλο θράσος, ότι “ας πάρω και κάτι ακόμα, μιας και δεν με είδε κανένας τώρα”. Δεν είναι γείτονας, αυτό όμως που μου είπαν πολλοί, γιατί έχω γυρίσει όλα τα σπίτια γύρω γύρω, λένε ότι είναι γνωστή φυσιογνωμία».