Συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη η γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, καθώς οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε η 28χρονη στη σχέση της με τον 39χρονο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην αποκάλυψη πως ο 39χρονος δράστης και η 28χρονη δολοφονημένη Κυριακή, θα αρραβωνιάζονταν πριν από περίπου 2 με 3 χρόνια, καθώς η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν έγκυος, προχωρά πρώην συνάδελφος του δράστη.

Σε δηλώσεις του στο MEGA και στο Live News, ο άνθρωπος που είχε βρει δουλειές στον 39χρονο, αναφέρει: «Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε, ρε συ ο Θανάσης, λέω «εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει» γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν. Με παίρνει πριν δύο ή τρία χρόνια, δεν θυμάμαι, μου λέει: «μάστορα, αν έχεις δουλειά», του λέω «ρε συ, έχεις σοβαρευτεί;» μου λέει «έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι».

Το ερώτημα πως διεκόπη, αν όντως υπήρξε η συγκεκριμένη κύηση, παραμένει προς το παρόν χωρίς απάντηση. Ο συνάδελφος του δράστη, αναφέρει: «Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος. Μου είχε πει ότι είναι κορίτσι. Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5%, να είναι εφιάλτες στα όνειρά του».

Έφυγε από το «Αττικόν» ο δράστης

Αποχώρησε από το «Αττικόν» το μεσημέρι της Τρίτης ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο MEGA και το Live News.

Ο 39χρονος άνδρας οδηγείται πίσω στη φυλακή. Νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται να επιχείρησε στο κελί του.

«Μια αρρώσταινε εκείνη και μια αυτός, τους απέλυσα και τους δύο»

Πρώην εργοδότης του δράστη της γυναικοκτονίας των Αγίων Αναργύρων, αναφέρει μιλώντας στο Live News: «Μετά από ένα διάστημα άρχισε να μου «κάνει νερά» και παρέσυρε και την Κυριακή. Και όντως τους έδιωξα και τους δύο γιατί έλειπαν συνεχώς. Μια αρρώσταινε η Κυριακή και δεν ερχόταν κι αυτός. Μια αρρώσταινε αυτός και δεν ερχόντουσαν. Δέκα μέρες μετά την απόλυση, τηλεφώνησα στην Κυριακή και είπα «η πόρτα είναι ανοιχτή για σένα, όχι για τον Θανάση». Και μου λέει «σας ευχαριστώ πολύ, αλλά θα επιστρέψω μόνο αν έρθει μαζί και ο Θανάσης». Τον υπερασπιζόταν αλλά και τον φοβόταν.

Δεν ήταν στα καλά του. Δεν συμπεριφερόταν καλά στους πελάτες. Ούτε στους συναδέλφους του, μιλούσε συνεχώς άσχημα. Έκαναν παράπονα, ένας μάλιστα μου είπε «αυτός έχει διπολική διαταραχή» και δεν το έψαξα παραπάνω. Τους απέλυσα και τους δύο».