Μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, μπροστά στα μάτια του φίλου της και τουλάχιστον ενός αστυνομικού, ο 40χρονος περίπου στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας κατάφερε τις θανατηφόρες μαχαιριές στην 28χρονη πρώην σύντροφό του.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να επέστρεφε στο σπίτι της, μαζί με έναν φίλο της, όταν αντιλήφθηκε ότι απ’ έξω την περίμενε ο 40χρονος πρώην σύντροφός της. Αν και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν χωρίσει εδώ και καιρό, αυτός φαίνεται πως συνέχιζε να την ενοχλεί και να γίνεται επιθετικός απέναντί της. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που η 28χρονη αποφάσισε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να ενημερώσει για το νέο περιστατικό και να ζητήσει βοήθεια.

Δεν υπολόγισε, όμως, ότι ο 40χρονος όχι μόνο θα την ακολουθούσε, αλλά θα ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και αποφασισμένος να της κόψει το νήμα της ζωής.

Μετά την καταγγελία, η 28χρονη, συνοδεία του φίλου της, βγήκε από το αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 5 μέτρων από τη σκοπιά του κτιρίου, ο 40χρονος της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Αμέσως μετά έστρεψε το μαχαίρι προς το μέρος του και αυτοτραυματίστηκε, θέλοντας να δώσει τέλος και στη δική του ζωή. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του φίλου της νεαρής γυναίκας που έβαλε τις φωνές και τουλάχιστον ενός αστυνομικού που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και από τότε είχε κάνει καταγγελία η γυναίκα. Χθες που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον φίλο της ανέφερε στην αξιωματικό υπηρεσίας ότι μάλλον είδε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι. Ζήτησε περιπολικό και της είπαν ότι πρέπει να ανοίξει κάρτα στο 100 και να μεταβεί περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Η άτυχη γυναίκα είπε ότι θα καλέσει αυτή στο 100 και, βγαίνοντας από το τμήμα, μιλούσε με την Άμεση Δράση, την είδε ο δράστης, της επιτέθηκε, και στο κέντρο του 100 άκουσαν τις φωνές της.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο «Γ. Γεννηματάς», με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ακόμα μία γυναικοκτονία που έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα αίματος, με τον δράστη να μην υπολογίζει τίποτα μπροστά στη δολοφονική του διάθεση.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ ερώτημα υπάρχει και για τη στάση του αστυνομικού που εκτελούσε χρέη σκοπιάς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, καθώς ούτε τον 40χρονο και τις προθέσεις του αντιλήφθηκε ούτε πρόλαβε να αντιδράσει άμεσα.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σημείο της γυναικοκτονίας: