Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο με το μαχαίρωμα σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης για ένα κοντοσούβλι. Ο 52χρονος δράστης, που είναι και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του καταστήματος, φαίνεται πως δημιουργεί πρόβλημα λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο κατάστημα.

Ο δράστης μάλιστα εμφανίζεται να κρατά το μαχαίρι με τρόπο σχεδόν επαγγελματικό. Το έχει συνεχώς καλά σφιγμένο στα χέρια του και το αφήνει μόνο όταν αποφασίσει να φύγει από τον χώρο.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, ο δράστης αρχικά δείχνει ήρεμος και τίποτα δεν προμηνύει τι θα ακολουθήσει. Παίρνει θέση στο τραπέζι. Ο μάγειρας πηγαίνει στο τραπέζι του για να πάρει παραγγελία. Εκεί πλησιάζει και η υπεύθυνη του καταστήματος.

Ο μάγειρας γυρίζει στην κουζίνα. Στις 16:52 στο τραπέζι φτάνει το κοντοσούβλι. Ο πελάτης φωνάζει τον μάγειρα και μπροστά στην υπεύθυνη φαίνεται να συζητούν έντονα. Ο 52χρονος πιάνει το μαχαίρι και προσπαθεί να επιτεθεί ενώ η υπεύθυνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Την επίθεση έχει καταγράψει και δεύτερη κάμερα που δείχνει τον μάχειρα να βγαίνει από το κατάστημα. Με το κινητό προσπαθεί να καλέσει για βοήθεια, ενώ σηκώνει την μπλούζα του και βλέπει τα αίματα.

«Είναι σημερινό το κοντοσούβλι» φέρεται να έχει ρωτήσει τον άτυχο μάγειρα. «Του λέω είναι σημερινό, αφού το είδες που το έκοβα» του απαντά ο μάγειρας. Ο δράστης υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Η στιγμή στο 3:32 του βίντεο: