Τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε ο αυτοαποκαλούμενος «παλαιχριστιανός» από την Κορίνθια για τον 15χρονο γιο του που εξαφανίστηκε από τη δομή που διέμενε, καθώς ξέφυγε από την προσοχή της κοινωνικής λειτουργού κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πατέρα του.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και υποστήριξε πως «ο μικρός δεν ήθελε από την αρχή να τους ακολουθήσει, είτε στο Παίδων, είτε στη δομή. Δεν ήταν μόνο το χθεσινό ζήτημα. Είναι έφηβος, έχει άποψη, έχει γνώμη και δεν ήθελε να φύγει από εκεί που ζούσε».

Έπειτα, είπε ότι «χθες τα παιδιά της δομής είχαν έναν περίπατο, εγώ ήμουν στο Καραϊσκάκη, εκεί που συχνάζω σε έναν φίλο. Προφανώς, ο γιος μου ήξερε ότι θα είμαι εκεί γιατί έχω κάποια γνωριμία. Τον φώναξα μαζί με ένα άλλο παιδί να φάνε ένα σουβλάκι, ήταν και αστυνομικοί μέσα στο μαγαζί».

Επίσης, ο συνήγορος του μίλησε στην εκπομπή του Alpha και είπε ότι «το παιδί το έφερε η έχουσα τη φροντίδα του, την επιμέλειά του και την ασφάλειά του, η οποία είναι κατηγορουμένη. Εάν ο κύριος Μανώλης είχε κανονίσει κάτι τέτοιο δεν θα ήταν παρών στο γεγονός. Το παιδί το έφερε η κυρία αυτή η οποία είναι υπάλληλος της δομής. Έχει την απόλυτη ευθύνη και για αυτό σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της».