Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη τον περασμένο Αύγουστο και η σορός της οποίας βρισκόταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το Ανθρωποκτονιών έχει δώσει εντολή να μην παραδοθεί η σορός της Σταυρούλας σε κανέναν και η εισαγγελία έχει δώσει εντολή για περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών θανάτου της.

Έπειτα από επικοινωνία της εκπομπής με συγγενή της Σταυρούλας, διαπιστώθηκε ότι τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της, κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθη ιστός για να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις, αλλά και υλικό, ώστε να πραγματοποιηθεί και ποσοτικός τοξικολογικός έλεγχος, κάτι που δεν είχε γίνει γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η σορός δεν ήταν σε κατάσταση που να μπορέσει να δώσει στοιχεία.

Ο κ. Τσαντίρης, ο ιατροδικαστής που είχε κάνει την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της Σταυρούλας, στο πόρισμά του ανέφερε πως είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου. Μάλιστα επέμεινε πως όσες νεκροψίες – νεκροτομές και να γίνουν, δε θα βρεθεί τίποτα περισσότερο, καθώς ο ίδιος έκανε το καλύτερο που μπορούσε με δεδομένη την κατάσταση της σορού.

Από την πλευρά του ο πατριός της 52χρονης, είπε στην εκπομπή πως τη Δευτέρα έστειλε γραφείο τελετών για να παραλάβει τη σορό, όμως η υπηρεσία τον ενημέρωσε πως η διαδικασία έχει μπλοκαριστεί από το Ανθρωποκτονιών.

Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές κι εξέφρασε την ελπίδα να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια και να αναπαυθεί η ψυχή της κόρης του.