«Μέσα από τις ανακρίσεις, προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο δράστης είχε φέρει την καραμπίνα μαζί του από την Σπάρτη, γεγονός που δείχνει ότι είχε προαποφασίσει το έγκλημα. Δεν είναι δυνατόν η γυναίκα του να μην ήξερε, άρα την απόφαση την πήραν μαζί» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Live News, για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα.

«Υπάρχει μαρτυρία ότι η σύζυγός του, τού φώναζε “ριξ’του”» προσέθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό αλληλομηνύσεων. «Υπήρχαν 4 περιπτώσεις μηνύσεων στο παρελθόν, όπου στην τελευταία ο γιατρός είπε στους αστυνομικούς ότι τον απείλησε ο πεθερός του, αλλά δεν ζήτησε την ποινική του δίωξη» ανέφερε, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η ποινική διαδικασία έτσι κι αλλιώς προχώρησε αλλά χωρίς να διαταχθούν συλλήψεις.

Αρνείται τη συνέργεια η σύζυγος του δολοφόνου

Η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος κατέθεσε στις Αρχές ότι την ώρα του φονικού, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της και άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει «ριξ’του, ριξ’του» προτρέποντας τον σύζυγό της να σκοτώσει τον γαμπρό τους.

Η σύζυγος, όπως αναφέρει η εκπομπή του Mega, υποστήριξε στην κατάθεσή της στις Αρχές ότι δεν ήταν παρούσα και συνόδευσε τον σύζυγο όταν παραδόθηκε για να ομολογήσει το φονικό.