Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και δείχνει τον 69χρονο να περπατάει χαλαρός στο δρόμο μετά τη δολοφονία του 57χρονου γαμπρού του, ενώ κρατάει και το φονικό όπλο στο χέρι του.

Στην εκπομπή «Tlive» προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, ενώ καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά το στυγερό έγκλημα. Μάλιστα, δίπλα στον 69χρονο διακρίνεται και η σύζυγός του, που φέρεται νωρίτερα να τον προέτρεψε να δολοφονήσει τον άνδρα, φωνάζοντας από το θυροτηλέφωνο: «Ρίξ’ του, φά’ τον».

Σημειώνεται, ότι ο 69χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του και τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια της εγγονής του, ισχυριζόμενος πως προχώρησε στο έγκλημα, επειδή η κόρη του «δεν περνούσε καλά στο γάμο», κάτι που η ίδια διαψεύδει.

Πλέον, στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ συνελήφθη και η σύζυγος του, η οποία είναι αντιμέτωπη με δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Και οι δύο τους αναμένονται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.