Σε αντιφάσεις πέφτει σχετικά με τον πατέρα του παιδιού της κόρης του ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης, ο οποίος συνεχίζει να αρνείται να δώσει βιολογικό υλικό.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει καταθέσει στην αστυνομία πως πατέρας του εγγονιού του είναι ο εκκεντρικός «πατέρας» Κλεομένης, απαντούσε σχεδόν εμβρόντητος. «Δεν υπάρχει καμία κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα».

Μια ημέρα αργότερα όμως ανέφερε στο LIVE News: «Συγχέουν το ποιο όνομα είναι ποιανού γιατί είμαστε πολλοί άνθρωποι. Υπήρξε ερώτηση. Ο άντρας της κόρης μου αλλά ποιας κόρης μου; Της άλλης κόρης μου που είναι έγκυος. Και τους είπα ότι είναι παιδί που ήταν με τον «πατέρα» Κλεομένη. Αν είπα πνευματικό παιδί… Μήπως μπέρδεψαν το πνευματικό μέσα στο χαμό που γινόταν. Ότι ήταν πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη. Ήταν».

Μιλώντας στο MEGA και ερωτώμενος σχετικά, ο συνήγορός του, ανέφερε: «Αν αναιρεί την κατάθεσή του ή θέλει να προσθέσει, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Αν είπε ότι ο πατέρας Κλεομένης είναι στο περιβάλλον της κόρης του και δεν ξέρει αν είχε παιδί μαζί του, είναι κάτι άλλο».

Εξετάζεται αν θα παραπεμφθεί για κακούργημα

Παράλληλα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, ενδέχεται να κατηγορηθεί για κακούργημα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να παραπεμφθεί ο Μανώλης, λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου, στον εισαγγελέα που άσκησε την ποινική δίωξη, καθώς η ίδια κρίνει την κατοχή του όπλου ως πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.