Δώδεκα ημέρες μετά το μακελειό, η Δέσποινα Καρνέση, αδερφή της Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, δύο εκ των τριών θυμάτων του Αιγύπτιου στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, πέρασε το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών, ώστε να κατεθέσει τη δική της μαρτυρίας.

Ο Αιγύπτιος μακελάρης, την ημέρα του μακελειού, την είχε κλειδώσει στο γραφείο της μαζί με τη γραμματέα της, πριν κατευθυνθεί προς το γραφείο της Μαρίας Καρνέση, την οποία και εκτέλεσε. Οι πληροφορίες που μεταφέρει το MEGA, αναφέρουν πως η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο στην έρευνα καθώς έδωσε πληροφορίες ήδη γνωστές.

Ο δράστης εμφανίστηκε, κλείδωσε την ίδια και κατευθύνθηκε στον δεύτερο όροφο και τον ημιώροφο, όπου σκότωσε τα τρία θύματά του. Ερωτώμενη σχετικά με τα πιθανά κίνητρα του δράστη, η Δέσποινα Καρνέση φέρεται να απάντησε πως «δεν γνωρίζω τι διαφορές είχε ο Άρης με την αδερφή μου».

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως το Ανθρωποκτονιών αναμένει ακόμα τις απαντήσεις τόσο από το τηλέφωνο του δράστη, όσο και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους λογαριασμούς του.