Για τους τράπερ μίλησε με αφορμή τα δύο περιστατικά βίας που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην Καλλιθέα και στη Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Μπαλάσκας. «Είναι εκατομμυριούχοι και πουλάνε αλητεία» επεσήμανε.

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες δύο τράπερ ξυλοκόπησαν άγρια δύο άτομα. Το ένα θύμα μάλιστα βρίσκεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ.

«Ο κάθε ένας για να βγάλει λεφτά, μέσω της καινοτομίας, βρίσκει έναν τρόπο κάτι να πουλήσει, το οποίο θα είναι πιασάρικο, για να βγάλει χρήματα. Αυτοί, βρήκαν την αλητεία (…) και το στέλνουν μέσω των τραγουδιών τους στα 13χρονα και 14χρονα και βγάζουν εκατομμύρια. Κάθε εμφάνιση ενός τράπερ σε ένα μαγαζί, είναι 3.000 – 4.000 ευρώ, μπορεί και 5.000» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Οι τράπερ πουλάνε αλητεία. Για να τεκμηριώσουν τα εκατομμύρια και τα λεφτά που βγάζουν, διάγουν και αλήτικο, πρόστυχο βίο. Δεν υπάρχει βίντεο κλιπ με τράπερ να μην έχει δυο πιστόλια. Δύο φορές που ελέγχθηκαν για τα βίντεο κλιπ, ισχυρίστηκαν ότι ήταν όπλα ψεύτικα» υπογράμμισε κλείνοντας.