Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, γιατί φέρεται τα φυσίγγια που τον σκότωσαν να προέρχονται από την καραμπίνα που κουβαλούσε μαζί του το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, τα φυσίγγια προέρχονται από την καραμπίνα του νεαρού, κάτι που ταυτοποίησαν οι αρχές μετά από έρευνα στο σπίτι του. Ωστόσο, το όπλο δεν έχει βρεθεί και διεξάγεται σχετική έρευνα, για να πέσει περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Επίσης, κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, ότι η ιατροδικαστική εξέταση έχει ολοκληρωθεί, ενώ οι αρχές αναμένεται να πάρουν δείγμα DNA από τον κατηγορούμενο κρεοπώλη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα στη δολοφονία του Μπάμπη.

Η αποκάλυψη που έκανε ο Μπάμπης πριν εξαφανιστεί

Κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ, έκανε ο Μπάμπης λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή του από το Μεσολόγγι, όπως λέει η μητέρα του.

Το δέσιμο του 31χρονου με τη μητέρα του ήταν μεγάλο, κάτι που μαρτυρά και το μεγάλο τατουάζ που είχε στο χέρι του με το όνομα της. Κάθε πρωί με το που ξυπνούσε ήταν ο πρώτος άνθρωπος που καλούσε, κάτι που δεν έκανε το πρωί της 5ης Ιανουαρίου. Έτσι, λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Μπάμπης έκανε κάτι που δεν συνήθιζε. Για πρώτη φορά έδειξε στη μητέρα του μια λίστα γεμάτη ονόματα και μεγάλα ποσά.

«Πρωτοχρονιά δεν το έχει ξανακάνει αυτό μου έδειξε στο κινητό και μου λέει κοίτα πόσα μου χρωστάνε και εγώ να μην έχω λεφτά. Αυτό το κακό είχε. Φιλότιμο. Κι εσύ να του ζητούσες θα σου έδινε» λέει η μητέρα του, μιλώντας στο Mega.

«Επειδή γενικά ήμουν η μόνη που του έβαζα χέρι, ίσως ήξερε ότι θα του έλεγα τι κάνεις εκεί. Δεν θα το άφηνα όπως το άφησε η μάνα μου» είχε πει η αδελφή του στην εκπομπή Live News.