Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή η 39χρονη που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές σε ξυλουργό ηλικίας 43 ετών στην Χαλκίδα.

Φέρεται να ασκούσε ερωτικές πιέσεις στον 43χρονο από το 2021

«Δυστυχώς, πρόκειται για ένα πολύ καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο έγκλημα. Η δράστης είχε παρακολουθήσει το θύμα, ήξερε τι ώρα φεύγει για να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε έξω από το σπίτι του και τον χτύπησε με δύο μαχαίρια που είχε φέρει μαζί της από το χωριό που απέχει περίπου 20 χλμ από τη Χαλκίδα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο Θανάσης Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου.

«Το θύμα δεν μπόρεσε να γλιτώσει τη ζωή του παρ’ ότι το 2021 είχε έρθει στο γραφείο μου προσπαθώντας να βρει μία λύση στις ερωτικές πιέσεις που δεχόταν από τη συγκεκριμένη κυρία, τις οποίες αρνιόταν από την πρώτη στιγμή, έχοντας ενημερώσει ο ίδιος τη σύζυγό του. Μετά, από συμβουλές δικές μου, ενημέρωσε και τον σύζυγο της, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι», τόνισε ο κ. Τάρτης.

«Φαίνεται ότι η εμμονή που είχε αποκτήσει η δράστης με το θύμα την οδήγησε σε αυτή την πράξη. Το 2021 τον είχε απειλήσει ότι αν δεν τον έχει αυτή δεν θα τον έχει καμία. Το θύμα είχε μετακομίσει στη Χαλκίδα σε μία προσπάθεια να αποφύγει και τις πιέσεις από τη δική της πλευρά», πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, η σύζυγος του θύματος είναι «διαλυμένη».

«Παρενοχλούσε τον άντρα μου, αλλά δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί»

«Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η σύζυγος του 43χρονου άντρα που δέχθηκε σήμερα στη Χαλκίδα τη φονική επίθεση με μαχαίρι από μία 39χρονη γυναίκα.

Ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση εδώ και τρεις μήνες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο MEGA, η 39χρονη παρακολουθείτο τους τελευταίους τρεις μήνες από ψυχίατρο, ενώ τόνισε πως από την ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίστηκε ως «έγκλημα πάθους» και από αντιζηλία σκότωσε τον 43χρονο.