Το απίστευτο μαρτύριο που έζησε από τον ίδιο της τον σύντροφο κατήγγειλε μία 28χρονη από πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Η νεαρή κατέληξε στο νοσοκομείο άγρια χτυπημένη, ενώ, όπως λέει η ίδια, ο μόνος λόγος που σώθηκε ήταν η απόφασή της να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, για να γλιτώσει από τα χέρια του.

Έχοντας εμφανή ακόμα τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό της, η 28χρονη, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (17/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 30χρονου συντρόφου της τις παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Όπως είπε η 28χρονη, όταν επισκέφθηκε τον φίλο της στο σπίτι του, είχαν μια διαφωνία και τότε ο 30χρονος δεν την άφησε να φύγει, κλειδώνοντάς την σε ένα δωμάτιο, όπου και ξεκίνησε να την ξυλοκοπά βάναυσα, ενώ, μάλιστα, προσπάθησε να την πνίξει. Αναγκάστηκε να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο, για να γλιτώσει από τη μανία του.

Η ιατρική γνωμάτευση αποδεικνύει το μέγεθος της κακοποίησης και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό».

Η 28χρονη θα υποβάλει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Θεωρούν ότι οι διωκτικές αρχές δεν εκτίμησαν σωστά την υπόθεση και ότι η γυναίκα κινδυνεύει.

Μετά το περιστατικό ο 30χρονος διέφυγε από την Αστυνομία. Η 28χρονη καταγγέλλει ότι εκτός των άλλων ο σύντροφός της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο και ένα κόσμημα.