Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Καλύβια, όπου 16χρονος έστησε καρτέρι και κατακρεούργησε τον 70χρονο πατέρα του, στην είσοδο της μονοκατοικίας που διέμεναν.

Ο ανήλικος είχε στήσει καρτέρι και περίμενε τον πατέρα του να επιστρέψει σπίτι με το που άνοιξε την πόρτα άρχισε να τον καρφώνει στην κοιλιά το θώρακα την πλάτη και το πρόσωπο με δύο μαχαίρια.

Το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον 70χρονο ήταν τέτοιο που, ένα από τα μαχαίρια έσπασε.

Αμέσως μετά το έγκλημα κάλεσε την μητέρα του, ομολόγησε την πράξη και παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος.

Δεν άντεξα άλλο την κακοποιητική του συμπεριφορά, ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

«Μας κακοποιούσε πολλά χρόνια. Και εμένα και την μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν άντεξα άλλο και τον σκότωσα».

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας κατάσχεσαν τα 2 μαχαίρια και τα ρούχα του 16χρονου που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στις καταθέσεις τους τόσο η μητέρα του δράστη όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του λέγοντας ότι ο 70χρονος τους κακοποιούσε για χρόνια τον 16χρονο.

Η μητέρα του δράστη μίλησε στο MEGA

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία».

Η εικόνα πάντως που έβγαζε προς τα έξω ο 71χρονος ήταν διαφορετική. Σε αναρτήσεις του στα social media αναφερόταν συχνά στους γιους του ανεβάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.

Στις 26 Ιουλίου του 2019 ανήρτησε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις μητέρες. Ακόμα και σήμερα γράφονται ύμνοι ενώ για τον πατέρα τόσο λίγα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πιο καλό μαξιλάρι από το στήθος του πατέρα».

Ενώ σε άλλη δημοσίευσή του στις 14 Ιουλίου του 2019 έγραψε: «”Τι καλός μπαμπάς που είσαι!” Ποιος άλλος επαινεί τον πατέρα από τα ευτυχισμένα παιδιά του, μόλις ανέβηκαν από τη θάλασσα, μάγκες μου ελάτε και πλακωθείτε στη μάσα. Σήμερα είμαστε για πάρτη μας».

Γείτονας του θύματος δήλωσε στο MEGA:

«Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του. Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της. Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα, είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε ‘όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο’. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του».