«Αυτές οι δύο μαρτυρίες είναι για Όσκαρ», σχολίασε η μητέρα της Έμμας στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι,  μετά τη συνολική ποινή κάθειρξης 16,5 ετών που επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21χρονη, πέρσι τον Νοέμβριο, στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Κέλλυ Ταμπάκη, μιλώντας για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, είπε ότι αυτές οι μαρτυρίες προφανώς δεν έπεισαν «αλλά αυτό όσον αφορά τον οδηγό, διότι για τη συνοδηγό μάλλον έχουν πείσει καθώς έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία».

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά απέναντί της, η κ. Ταμπάκη είπε ότι «υπάρχουν τόσα πολλά κενά, έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας ώστε να βγει απαλλακτικό το βούλευμα, έχουν γίνει τόσα πολλά κι έχω εξοργιστεί, δεν θα το αφήσω».

Και συνέχισε αναφερόμενη στη συνοδηγό: «Οφείλω να πω πως δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό, τύπου “μη με ενοχλείτε, με κουράσατε, άντε να τελειώνουμε”».

Ο οδηγός, από την άλλη, «είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη, όχι για το ότι χτύπησε την Έμμα, διότι θεωρεί ότι το παιδί φταίει διότι του πετάχτηκε».

«Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό. Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο, που φοβάται, στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;» αναρωτήθηκε.