Σε μαντρί κρυβόταν ο 38χρονος από την Άρτα που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του, με τον βοσκό που τον εντόπισε, να περιγράφει τη συνάντηση μαζί του και τον τρόπο με τον οποίο ειδοποίησε την αστυνομία.

Η εκπομπή «Tlive» παρουσίασε το μαντρί και πρόκειται για ένα χώρο κλεισμένο με συρματόπλεγμα, όπου βρίσκεται σε δύσβατο μέρος, καθώς οδηγεί ένας χωματόδρομος που ξεκινάει μετά το χωριό της Σεργούλας και συνήθως τον επιλέγουν κυρίως βοσκοί που πάνε στο βουνό.

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha, μίλησε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο, σημειώνοντας ότι τον πέρασε για ληστή και φώναξε την αστυνομία. Μάλιστα, μέχρι να φτάσουν οι αρχές, του έδωσε να φάει, ενώ τον περιέγραψε ως έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο, που δεν έμοιαζε να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

«Εμείς τον βρήκαμε μέσα στο μαντρί μας. Δεν μας ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του. Φοβηθήκαμε μην είναι κλέφτης. Του είπαμε “σήκω φύγε, μην πάρουμε την αστυνομία” και απάντησε: “πάρτε την αστυνομία να έρθει να με πάρει”», είπε χαρακτηριστικά.

«Μας είπε ότι πεινάει και διψάει, το κεφάλι του ήταν κρεμασμένο, έμοιαζε ταλαιπωρημένος. Ήρθε το παιδί μου και του έδωσε φαγητό. Η αστυνομία μας είπε να του δώσουμε και να τον παρακολουθούμε για να φύγει. Ήταν ήρεμος, συζητούσαμε και είπε ότι είναι ορειβάτης. Δεν φαινόταν για φονιάς ή κακοποιός», πρόσθεσε στη συνέχεια.