Ξέσπασε ο αδερφός του 39χρονου που δολοφόνησε ο 68χρονος στον Πειραιά, τονίζοντας ότι ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τη ζωή από έναν νέο άνθρωπο, πατέρα τριών μικρών παιδιών.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε ότι «ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον “Ράμπο”. Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός».

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο ίδιος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.