Ντοκουμέντο της απόπειρας συγκάλυψης που επιχειρήθηκε από τον πλοίαρχο του Blue Horizon μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA και το LIVE News.

Σ’ αυτό, ο πλοίαρχος ακούγεται να «δασκαλεύει» το πλήρωμα, το οποίο έχει μαζέψει στη γέφυρα του πλοίου, ώστε να μην αναφέρουν κατά την ανάκριση ότι οι ίδιοι έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στο ντοκουμέντο, ακούγεται:

Πλοίαρχος: Με το που θα μπουν μέσα εδώ θα πάμε κατευθείαν για ανάκριση. Με το που ανοίγουμε τον καταπέλτη, θα φτάσουν κλιμάκια κατευθείαν από το λιμεναρχείο. Σίγουρα θα είσαι εσύ – εσύ, ποιος άλλος ήταν εδώ;

Πλήρωμα: Ο Β. είχε φύγει

Πλοίαρχος: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε, ερχότανε να μπει

Πλήρωμα: Τον σπρώξαμε.

Πλοίαρχος: Όχι “τον σπρώξαμε”, με φωνές. Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα… σηκώθηκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος, ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μην σας απολύσουν.