Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος «ψαρεύει σε πολύ θολά νερά για εκλογικούς λόγους», τόνισε την Πέμπτη ο Γιώργος Καμίνης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον συνυποψήφιό του για τον δήμο της Αθήνας σχετικά με την πρότασή του για κατασκευή του τεμένους έξω από τα όρια του δήμου.

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος να τα σκεφτόταν αυτά όταν το υπουργείο του υπέγραφε σύμφωνο να γίνει το τζαμί εκεί που βρίσκεται», σχολίασε στον Σκάι ο κ. Καμίνης. «Δεν μπορούμε καιροσκοπικά να αλλάζουμε θέση από τη μία στιγμή στην άλλη», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των διαδηλώσεων και τις προτάσεις για αυτορυθμιζόμενες κινητοποιήσεις, ο κ. Καμίνης σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να προκαλούνται προβλήματα στην πόλη λόγω πορειών 50 ατόμων, και προσέθεσε πως «δεν πρέπει να αναπαράγουμε τα πιο απαρχαιωμένα χαρακτηριστικά της αριστεράς». Διευκρίνισε ωστόσο πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τα αιτήματα των διαδηλωτών.

Απαντώντας σε ερωτήματα ακροατών για το ζήτημα του χώρου που καταλαμβάνουν στα πεζοδρόμια τραπέζια και καρέκλες μαγαζιών, ο κ. Καμίνης τόνισε πως τα καταστήματα θα χάνουν τις άδειές τους σε περίπτωση που διαπιστωθούν τρεις τέτοιες παραβάσεις.