Αίσθηση προκαλούν όσα αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας (26/6) η υποψήφια των «Σπαρτιατών», Δομινίκη Παπαδοπούλου που δέχθηκε απειλές και διαγράφηκε από το κόμμα, επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο που θεωρήθηκαν άσεμνες.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια στο Ν. Λευκάδας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και έλαβε 471 ψήφους, διαγράφηκε από το κόμμα «Σπαρτιάτες», λίγες ώρες μετά την είσοδo του ακροδεξιού μορφώματος στη Βουλή. Η αιτιολογία ήταν πως είχε προφίλ στη γνωστή πλατφόρμα OnlyFans.

Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από τους αυτοαποκαλούμενους «Αγνούς Εθνικιστές» επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, τις οποίες θεώρησαν άσεμνες.

«Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”», είπε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε: «Υπήρξε παρέμβαση δηλαδή από αυτή την ομάδα των ακροδεξιών στους “Σπαρτιάτες” να απομακρυνθείς οπωσδήποτε;», εκείνη απάντησε: «Βέβαια, υπήρξε τηλεφωνική, εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αυτοαποκαλούμενοι “Αγνοί Εθνικιστές” ήταν αυτοί που αφού εκφόβισαν το νεαρό μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους.

«Είχαν μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν», δήλωσε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξης μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο Πρόεδρος Βασίλης Στίγκας», ανέφερε η ανακοίνωση του Βασίλη Στίγκα για την απόφαση να απομακρύνει την Δομινίκη Παπαδοπούλου.