Πυρά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟK.

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Σκέρτσος και πρόσθεσε: «Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του “όχι σε όλα και ναι στο τίποτα”, ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση».

«Αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ- για να υπάρξει κυβέρνηση. Όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα. Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Νίκος Ανδρουλάκης: Επιστρέψαμε ως γνήσιος εκφραστής της Κεντροαριστερά και κύριος αντίπαλος της ΝΔ

Νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, δήλωσε πως «τo ΠαΣοΚ – ΚΙΝΑΛ επέστρεψε ως γνήσιος εκφραστής της Κεντροαριστέρας και κύριος αντίπαλος της συντήρησης και της ΝΔ».

Παράλληλα ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε το ΠαΣοΚ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη. Σημείωσε δε ότι «ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της ΝΔ στον ελληνικό λαό αλλά αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, χρυσού χορηγού της ΝΔ».

Και πρόσθεσε: «Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι μια εποχή που αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, που βάφτισε επιτελικό κράτος μια παρέα στο Μαξίμου που μεγιστοποίησε τα κέρδη των λίγων εις βάρος των πολλών, αδιαφορώντας για τα αδιέξοδα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».