Για τις ενδεχόμενες εκλογές της 2ας Ιουλίου μετατίθεται ο νέος κύκλος της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της υποψήφιας Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η πολιτική συμβίωση των δυο τους κράτησε πολύ λίγο και η αμοιβαία αντιπάθεια εντάθηκε μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Θυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη μπλοκαρίστηκε το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» που δημιούργησαν ο ανεξάρτητος βουλευτής με τον επιχειρηματία Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, καθώς κατατέθηκε προσφυγή εναντίον του, από ένα άλλο κόμμα υπό τον τίτλο «Πατριωτική Ένωση Ελλάς – Ελλ. Λαϊκή Συσπείρωσις» που υποστήριξε ότι πήγαν να του κλέψουν το όνομα, ενώ συν τοις άλλοις η Πατριωτική Ένωση χρησιμοποίησε στο λογότυπο τον ήλιο της Βεργίνας, κάτι που αποτελεί εθνικό σύμβολο και απαγορεύεται η χρήση του για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Το δεύτερο μπλόκο την ίδια μέρα αφορούσε το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου που κόπηκε κατόπιν προσφυγής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος είχε καταγγείλει ονοματοκλοπή και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου. Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς το κόμμα της κ. Λατινοπούλου είχε ιδρυθεί αρχικά από τον κ. Μπογδάνο.

Μετά το κόψιμο και των δύο, ξεκίνησαν οι φραστικές αντιπαραθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δυστυχώς, κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκεια μιας αποφοίτου νομικής, που δεν κατανοεί ότι το να κατεβάσει κόμμα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ όνομα και λογότυπο με άλλο προγενέστερο, δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά και νομικά ανεπίτρεπτο» έγραψε ο κ. Μπογδάνος στο Twitter για την κα Λατινοπούλου.

Εκείνη έστησε την κάμερα απέναντί της και ανέβασε στο Instagram τις απόψεις της, υποστηρίζοντας πως «ο Άρειος Πάγος, με παρέμβαση του – κυβερνητικού λαγού; – και γυρολόγου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μας έκοψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ποιο ήταν το βασικό σκεπτικό αυτής της αδιανόητης νομικά απόφασης; Πως το εκλογικό σώμα, τάχα μου, δήθεν, θα μπερδευόταν στην κάλπη και μπορεί να ψήφιζε άλλο κόμμα στις εκλογές από αυτό που ήθελε. Μα πώς θα γινόταν αυτό; Αφού η μοναδική Πατρίδα που θα λάμβανε μέρος στις εκλογές θα ήταν η δική μας. Το κόμμα του κ. Μπογδάνου απορροφήθηκε πλήρως από την Πατριωτική Ένωση εκλογικά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, από την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινωθεί από τον Άρειο Πάγο πως η Πατριωτική Ένωση είχε κοπεί από τις εκλογές. Άρα για ποια σύγχυση ακριβώς μας μιλάνε; Γελάνε και τα πεζοδρόμια. Εδώ ξεκάθαρα έχουμε να κάνουμε με έναν ορισμό του παραλόγου, αλλά και μιας ξεκάθαρης μεθόδευσης που κρύβει καθαρά κυβερνητική σκοπιμότητα. Αλήθεια, ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά, κόβοντας το ένα μετά το άλλο, μόνο τα δεξιά κόμματα; Εγώ θα έλεγα να εξαιρέσετε, για καλό και για κακό, όλα τα κόμματα. Για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%. Είστε που είστε καθεστώς, μη κάνετε μισές δουλειές. Όπως και να ‘χει, αποτυχία είναι το να τα παρατάς. Κι εμείς, όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά αυτά μας πεισμώνουν και δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο. Και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο, ο οποίος είναι μαζί μας, συνεχίζει μαζί μας και μας δίνει δύναμη σε κάθε μας βήμα. Ραντεβού λοιπόν στις επαναληπτικές εκλογές. Challenge accepted».