Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Βουλευτές από όλες τις πτέρυγες κατήγγειλαν απερίφραστα τη χθεσινή επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη.
«Η αγανάκτηση των πολιτών είναι δικαιολογημένη και βασικός υπαίτιος είναι η γκρίζα πλευρά του συστήματος της μεταπολίτευσης. Οι λογαριασμοί όμως , λύνονται στις εκλογές και όχι στους δρόμους χειροδικώντας», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και πρόσθεσε: «Στον πόλεμο της οικονομικής επιβίωσης ένα είναι το όπλο, η ενότητα».

«Τέτοιες επιθέσεις δε βεβηλώνουν μόνο το πρόσωπο που είναι δέκτης, αλλά όλο το πολιτικό σύστημα», σχολίασε ο Χρήστος Ζώης από τη ΝΔ.

Από το ΚΚΕ η Βέρα Νικολαϊδου δήλωσε ότι «τέτοιες επιθέσεις από γνωστούς αγνώστους βεβηλώνουν τον αγώνα των εργαζομένων», ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι το αίτιο των φαινομένων αυτών είναι η λειτουργία του κοινοβουλίου και των μέσων ενημέρωσης.