Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25 επέλεξε να βρεθεί η βουλευτής Β’ Πειραιώς Φωτεινή Μπακαδήμα, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ένα ακόμη εσωτερικό ρήγμα στο κόμμα. Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, έχει έντονη δραστηριότητα στα social media, ενώ ασχολείται και με το τραγούδι. Μάλιστα το κανάλι που διατηρεί στο YouTube έχει ανεβάσει μεταξύ άλλων βίντεο, που την δείχνει να τραγουδάει σε στούντιο ηχογράφησης το «Όταν σου χορεύω» της Ρένας Μόρφη.

Να σημειωθεί ότι η κ. Μπακαδήμα είναι η τρίτη γυναίκα βουλευτής που αποχωρεί από το ΜέΡΑ25, καθώς έχουν προηγηθεί η Κωνσταντίνα Αδάμου και η Αγγελική Αδαμοπούλου που είχαν κάνει λόγο για μια κλειστή λέσχη εκλεκτών και για αυταρχισμό εντός του κόμματος.

Το ΜεΡΑ25 σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «δεν κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται».