Κεκλεισμένων των θυρών και κατά συνέπεια χωρίς την παρουσία καμερών και δημοσιογράφων πραγματοποιείται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής υπό την προεδρία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του κόμματος αναμένεται να συζητήσουν για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης κατά την τελευταία κοινοβουλευτική σύνοδο πριν τις εκλογές, που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να μπορούν άνετα να μιλήσουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί, χωρίς να γνωστοποιηθεί αυτή στους πολιτικούς αντιπάλους.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει ενημέρωση αναφορικά με τους βασικούς άξονες του προγράμματος που έχει επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Χαριλάου Τρικούπη, υπό τον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη.