Για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε χθες στη Βουλή μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια. Χάρη στην άμεση παρέμβαση των βουλευτών η Νόνη Δούνια μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στο ιατρείο της Βουλής, ανέκτησε τις δυνάμεις της και είναι καλά στην υγεία της.

«Κάποιες φορές, εμείς οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο το οποίο λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση ψυχολογική, κούραση, αϋπνία γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου, στα 50 μου, οπότε δεν έχω καλό ύπνο» είπε η κυρία Δούνια μιλώντας για το περιστατικό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν είχα φάει πρωινό και έτρεχα να προλάβω την πρωινή μου προπόνηση γιατί ξυπνάω κάθε μέρα στις 6 και 7 είμαι στο κολυμβητήριο για να τα προλάβω όλα. Συνδυαστικά λειτούργησαν όλα αυτά, συν τη ζέστη που είχε στην ολομέλεια μέσα, ένιωσα μια δυσφορία, πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα» εξηγεί η βουλευτής.

«Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και ιδιαίτερα οι γυναίκες που έχουμε πολλούς ρόλους να εξυπηρετήσουμε. Όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους, πολλές φορές δε χωράνε. Πρέπει να κάνουμε λίγο πίσω και να ακούμε το σώμα μας και να αφήνουμε κάποια πράγματα στην άκρη» συνέχισε.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα. Καταλαβαίνω την ανησυχία εξαιτίας του ιστορικού μου. Είμαι μια χαρά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση» κατέληξε η Νόνη Δούνια.