Η Ελίνα Τζένγκο με βολή στα 65.81 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τα συγχαρητήριά του με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα! Θερμά συγχαρητήρια στην Ελίνα Τζένγκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό! Ελίνα σε ευχαριστούμε, μας γεμίζεις περηφάνια!, έγραψε ο πρωθυπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
- «Βροχή» νομοσχεδίων μέσα στις επόμενες εβδομάδες – Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης για το φθινόπωρο
- Τρομακτικό δυστύχημα στην Τουρκία: Φορτηγό χωρίς φρένα σκότωσε 16 ανθρώπους και τραυμάτισε 29 – Σκληρές εικόνες
- Θαλαμηγός με ελληνική σημαία βυθίστηκε μεταξύ Κέας και Κύθνου – Σώοι και οι 4 επιβαίνοντες
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.