Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί σήμερα ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν. Πρόκειται για την πρώτη του επίσκεψη σε ευρωπαϊκό έδαφος η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο διπλωματικό και οικονομικό ενδιαφέρον.

Ο Μπιν Σαλμάν φαίνεται, σύμφωνα με όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν μετά την υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη και έρχεται στην Ελλάδα… εξοπλισμένος!

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται να ζήτησε 300 λιμουζίνες ενώ στις αποσκευές του έχει μέχρι και… σεντόνια και πιάτα: «Στα καλά θέματα των ημερών είναι η επίσκεψη του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος για να έρθει ζήτησε 300 λιμουζίνες. Δεν είχαμε και φέρνουμε τις λιμουζίνες από γειτονικά κράτη. Έρχεται με τρία αεροπλάνα δικά του. Έχει κλείσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο δικό του. Τα φέρνει δικά του όλα, κλινοσκεπάσματα, πιάτα. Δεν εμπιστεύεται τίποτα και οδοντογλυφίδα θα έρθει από τον τόπο του» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.