«Ο κ. Τσίπρας είναι ένας αμετανόητος λαϊκιστής, συκοφάντης και ψεύτης που χρησιμοποιεί μυθεύματα για να πνίξει στην τοξικότητα την πατρίδα μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου σημειώνει: «Επομένως, δεν έχει κανένα νόημα η επιμέρους τοποθέτηση σε όσα τερατώδη ισχυρίζεται. Ο κ. Τσίπρας συνοψίζει όλα όσα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αντιμάχονται».

Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μέσω ανακοίνωσης απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και ανέφερε το εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης καταρρέοντας από τις υποθέσεις Λιγνάδη και “απάτη pass” βάζει τον κ. Οικονόμου να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει:

  • ένα σχόλιο συμπαράστασης στα θύματα που βλέπουν τον βιαστή τους να κυκλοφορεί ελεύθερος.
  • ένα σχόλιο ειλικρίνειας για να εξηγήσει γιατί κορόιδευε επί δύο μήνες τον κόσμο δίνοντάς του την εντύπωση ότι θα εισπράξουν 600 ευρώ.

Ο κ. Μητσοτάκης επειδή δεν μπορεί να σχολιάσει τίποτα από αυτά, γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά του, απλά βάζει τον εκπρόσωπό του να βρίζει και να χυδαιολογεί. Ευτυχώς οι πολίτες γνωρίζουν».