Tα νέα του καθήκοντα για τον τέως υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή που σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, αναλαμβάνει χρέη συμβούλου της κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους, όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, τον γεμίζουν με περηφάνια.

Η θέση αυτή φέρνει τον πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού (από το 2017 έως το 2019) μια θέση πιο κοντά στο στόχο του, που είναι να εμπλακεί πιο ενεργά με την πολιτική, στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

To tweet του Αλκιβιάδη Στεφανή

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Στεφανή, αυτό που επιθυμεί, είναι να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές. Η εκλογική περιφέρεια έχει βρεθεί και όπως όλα δείχνουν θα είναι τα Δωδεκάνησα, περιοχή στην οποία διαθέτει και τα κατάλληλα ερείσματα προκειμένου να μπει στη Βουλή.

Θυμίζουμε ότι ο απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμενων είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό της 31ης Αυγούστου. Δέχθηκε τότε πρόταση από άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα προκειμένου να προσχωρήσει στις τάξεις του, αλλά εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη το αρνήθηκε ευγενικά στον πρόεδρό του, ο οποίος του έκανε το σχετικό τηλεφώνημα.