Χουντής: Η κυβέρνηση επιδιώκει πολιτική λύση

«Δεν υποτιμάμε τα νούμερα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:25
01/04/2015
Χουντής: Η κυβέρνηση επιδιώκει πολιτική λύση
4
loading

Η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει πολιτική λύση στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους χωρίς να υποτιμά τα νούμερα σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ν. Χουντής μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Τα νούμερα δεν είναι το κύριο στοιχείο και θα σας το πω για δεύτερη και για τρίτη φορά. Το ζήτημα είναι εάν υπάρχει πράγματι η πολιτική βούληση να κλείσει αυτό το θέμα», είπε.

Όπως υπογράμμισε: «Το θέμα είναι στην πολιτική διαπραγμάτευση που γίνεται και όχι με τα τεχνικά κλιμάκια μόνο με την έννοια ότι εμείς έχουμε πει, η ελληνική κυβέρνηση, ότι δεν δέχεται μέτρα μνημονιακού χαρακτήρα, δεν δέχεται μέτρα υφεσιακά, δεν δέχεται μέτρα περικοπών λιτότητας και περικοπών μισθών και συντάξεων».

Πρόσθεσε ότι το πολιτικό κλίμα έχει αλλάξει προς το θετικότερο ειδικά μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ.

Αναφορικά με τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group ο κ. Χουντής τόνισε ότι θα δείξει εάν το θετικό κλίμα που έχει καταγραφεί στις συζητήσεις θα επιβεβαιωθεί.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar daidalos

  Πολιτική λύση είναι κ όταν περνάς έναν αιώνιο φοιτητή επειδή βαριέται να διαβάσει

 2. avatar Χρήστος

  Οι ξένοι όμως θέλουν ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ λύση. και αυτοί έχουν τα χρήματα.

 3. avatar Darth Gonzo

  Δεν έχετε σχέδιο και αμωλατε αρλουμπες

 4. avatar rmhtsos

  είστε πολιτικοί απατεώνες που κοροϊδεύετε τα χαϊβάνια που σας ψήφισαν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει