Θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast, διαγνώστηκε και η σύζυγος του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ η οποία περνάει επίσης ελαφριά την ίωση εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας παραμένει σε καραντίνα στην οικία της μέχρι να παρέλθει το χρονικό διάστημα των 15 ημερών και να κάνει τον κύκλο του ο ιός.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Παυλόπουλος ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι ήταν θετικός και δη ασυμπτωματικός και πως το αντιλήφθηκε όταν έκανε προληπτικό τεστ (rapid test) λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο. Λίγες ώρες αργότερα διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» κατόπιν συστάσεις του πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνου Δημόπουλου, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει ιστορικό ως ασθενής χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ). Ωστόσο, ως επίσης διπλά εμβολιασμένος δεν παρουσίασε κάποια ανησυχητική διαταραχή ο οργανισμός του και χθες, μετά την υποβολή σε μια σειρά προληπτικών εξετάσεων, έλαβε εξιτήριο για το σπίτι του.