«Δεν είναι εύκολο να ακούς ότι έχεις καρκίνο» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στον λογαριασμό της στο Facebook, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου, σε αρχικό στάδιο. Την ανάρτησή της ακολούθησε ένα κύμα συμπαράστασης με μηνύματα και ευχές από τον πολιτικό κόσμο.

«Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια. Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον», έγραψε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη στην ανάρτησή της.

Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι…

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis on Monday, October 18, 2021

Τα συγκινητικά μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την Ντόρα Μπακογιάννη

Αλέξης Τσίπρας, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρης Παπαδημούλης είναι κάποιοι από αυτούς που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter.

«Η @Dora_Bakoyannis είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή την δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η Ντορα Μπακογιάννη έχει υπάρξει σε όλη της τη ζωή μια αληθινή μαχήτρια. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια. @Dora_Bakoyannis είμαστε όλοι δίπλα σου», είναι το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή.

Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σημείωσε: «Η @Dora_Bakoyannis με θάρρος μίλησε για τη διάγνωσή της και τη μάχη που έχει μπροστά της. Εύχομαι ολόψυχα να βγει γρήγορα νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία».

«Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη!» ευχήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και συμπλήρωσε: «Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια!».

«Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!», ήταν το μήνυμα του Νάσου Ηλιόπουλου.

«Εύχομαι από καρδιάς στην @Dora_Bakoyannis να μπορέσει να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της υγείας της. Είναι πάρα πολύ δυνατή και είμαι σίγουρος, ότι με τη βοήθεια των ιατρών και του Θεού, θα βγει τελικά νικήτρια», έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στην @Dora_Bakoyannis. Είμαι σίγουρος ότι και από αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια και πιο δυνατή. Ντόρα είμαστε στο πλευρό σου!», σημείωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Ντόρα εσύ ξέρεις. Με αξιοπρέπεια, με γενναιότητα και με δύναμη, όπως πάντα, όπως σε όλα, έτσι και τώρα. Με όλη μας την αγάπη δίπλα σου!» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Με την Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Ευχές στην Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία επικοινώνησα από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκομαι, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει» έγραψε ο Νίκος Δένδιας στο Twitter.

«Τις πιο θερμές ευχές στην Ντόρα Μπακογιάννη για γρήγορη ανάρρωση. Να βγει νικήτρια & δυνατή από την περιπέτεια της υγείας της» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Τwitter το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τη μητέρα του

Με μια ανάρτηση στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας, ο δήμαρχος Αθηναίων και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης είπε το δικό του ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δέχεται η οικογένειά του.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος.

Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Monday, October 18, 2021

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το μήνυμά του στην Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού και αδερφού της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ευχές από τον Παύλο Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης ευχήθηκε περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης με ανάρτηση στο Facebook.

«Παρά τις τεράστιες πολιτικές διαφορές και κόντρες μας, στέκομαι δίπλα σου σε αυτή τη περιπέτεια και ως Γιατρός και ως συντοπίτης!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.