Βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος ρόλος που θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης που αποπέμφθηκε από το κυβερνητικό σχήμα κατά τον ανασχηματισμό της 31ης Αυγούστου.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αρκάς ερευνητής και πολιτικός θα αναλάβει σύμβουλος του πρωθυπουργού όσον αφορά την αξιοποίηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης που θα εισρεύσουν στη χώρα μας και θα αφορούν τον τομέα της υγείας τον οποίο άλλωστε γνωρίζει καλά.

Δεν διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με το Μαξίμου

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κοντοζαμάνης μπορεί να δυσαρεστήθηκε που εξήλθε από το κυβερνητικό σχήμα, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε αφού είχε συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου να ξεπεραστούν τα μυριάδες προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο δεν διαταράχθηκαν ποτέ οι σχέσεις του με το Μαξίμου.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Μάλιστα όπως είχε αναφέρει προ ημερών το Νewsbeast, ο ίδιος είχε περάσει τον Σεπτέμβριο το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και είχε συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη όπου κουβέντιασαν επί ώρα, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Εκεί, ο πρωθυπουργός του είχε εξηγήσει πως προσμετρήθηκε μια σειρά από παράγοντες προκειμένου να μείνει εκτός κυβέρνησης, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν τον αφορούσαν προσωπικά. Τον είχε διαβεβαίωσε επίσης ότι έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στο επιστημονικό του έργο και όλα έδειχναν ότι είναι θέμα χρόνου η αξιοποίησή του σε άλλο πόστο.