«Κρίσιμη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ – Covid του «Ευαγγελισμού» από την περασμένη Παρασκευή.

«Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, μας ευχαριστεί ότι υπάρχει σταθερότητα» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού», Γιώργος Μπουλμπασάκος στον ΑΝΤ1.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα» σημείωσε ο κ. Μπουλμπασάκος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «είναι αγωνιστής και θα τα καταφέρει». «Έχει υποκείμενα και προσπαθούμε να τα ελέγξουμε, είναι αυτό που μας ανησυχεί» τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κόλλησε covid πριν περίπου 10 μέρες και παρέμεινε, με εντολή γιατρού, σε κατ’ οίκον νοσηλεία. Όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε λόγω βαριάς πνευμονίας.

Βασίλης Λεβέντης: Η αλήθεια για το εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι

Το Newsbeast μίλησε με άνθρωπο του στενού του κύκλου ο οποίος μας πληροφόρησε ότι ο κ. Λεβέντης «δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, όχι επειδή δεν το ήθελε (τουναντίον το επιθυμούσε διακαώς) αλλά γιατί δεν του το επέτρεπαν στην παρούσα φάση οι θεράποντες ιατροί του». Όπως μας λένε, «πάσχει εδώ και χρόνια από διαβήτη και υπέρταση και για το λόγο αυτό υποβαλλόταν σε θεραπεία. Όταν τελείωνε ο κύκλος της θεραπείας θα εμβολιαζόταν, όπως άλλωστε εμβολιάστηκε και όλη η οικογένειά του. Το πρόβλημα της ρύθμισης του ζαχάρου τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια».

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Βασίλη Λεβέντη

«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή» έγραψε για τον πατέρα του στο Facebook ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης. Όπως ανέφερε η οικογένειά του περνάει δύσκολες στιγμές και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…».

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο…

Posted by Marios Georgiadis on Sunday, September 26, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.