Την ανάγκη να γίνει αυτοκριτική στη ΝΔ μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών επισήμανε ο επανεκλεγείς βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β Αθήνας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον Real FM.

«Σαφέστατα πρέπει να κάνει και θα το κάνει ξεκινώντας έναν εσωτερικό διάλογο. Αυτή τη στιγμή έχουμε να παραδώσουμε καταρχάς την κυβέρνηση, τις επόμενες ημέρες, ο καθένας μας ξέρετε ότι πρέπει να ασχοληθεί ώστε να παραδώσει γιατί είναι ανοιχτά τα ζητήματα και να ενημερώσει αυτούς που θα αναλάβουν τις θέσεις μας για το ποιες είναι οι προκλήσεις του άμεσου επόμενου διαστήματος», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Να τους ενημερώσουμε και για το τι έγινε στον κάθε τομέα, γιατί ενδεχομένως δεν έχει γίνει γνωστό και πολύ φοβάμαι ότι πολλά από τα στελέχη που θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση δεν ξέρουν και πολύ καλά τι παραλαμβάνουν σε επίπεδο μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που έχουν γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια. Και θα έχουμε τον καιρό να ασχοληθούμε και με τα δικά μας θέματα», πρόσθεσε.