Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στο δρόμο κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Θησέας».

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στη Κυψέλη και, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων και έγινε αποδέκτης θεμάτων ασφάλειας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι της περιοχής.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων, σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που εφαρμόζεται με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης, του παρεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και λοιπών αδικημάτων.

Σημειώνεται ότι στο ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο «Θησέας» συμμετέχουν περισσότεροι από 600 αστυνομικοί. Πρόκειται για μία επικεντρωμένη δράση που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 και αναπτύσσεται στο κέντρο της Αθήνας, στη βάση συγκεκριμένου προγραμματισμού με σημαντικά οφέλη στην καθημερινή ασφάλεια των πολιτών.