Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν δύο αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη με αφορμή την εισήγηση της επιτροπής εμβολιασμών για μη χρήση του εμβολίου της astrazenca από τους κάτω των 60.

Στις 13/6 ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή τελικά. Όταν χορηγείς μαζικά εμβόλια στο Γενικο πληθυσμό (όχι μόνο στην Ελλάδα) τα οποία δεν έχουν τελειώσει με τον συνήθη και ενδεδειγμένο επιστημονικά τρόπο τη μελέτη φάσης τρία , τότε οι πληροφορίες έρχονται στην πορεία.

Ναι είναι σαφές πως «ξεστοκαραμε» εδώ….. κι ας οργίασαν τα ΜΜΕ όταν ακούστηκε αυτή η φράση!!!

ΝΑΙ είναι σαφές πως δεν μπορείς να βάλεις υποχρεωτικό εμβολιασμό ,όταν συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά.

Γι αυτό οι διάφοροι «καθηγηταδες» που βγαίνετε για να υποστηρίξετε το αφήγημα του Μητσοτακη ,με τους 12.500 νεκρούς μετά από 9 μήνες λοκ νταουν ,χωρίς τα μονοκλωνικά και με ΜΕΘ άρπα-κόλα με 100% θνητότητα….
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!».

Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ τελικά…..Όταν χορηγείς μαζικά εμβόλια στο Γενικο πληθυσμό (όχι μόνο στην Ελλάδα)…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Sunday, June 13, 2021

Ενώ σήμερα επανήλθε γράφοντας:

«ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ… και Περιμενω! Αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!

“Σοβαρά τώρα θα προσπεράσουμε μόνον με ατάκες το επικίνδυνο παιχνίδι με το Astra Zeneca εις βάρος των νέων? Το ήξεραν εξ αρχής -όπως και άλλα- γι αυτό και θέσπισαν το ακαταδίωκτο για τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς μεγαλοπαράγοντες που διαχειρίζονται τα σχετικά…πρότζεκτ.

Στόκαραν την ασυλία τους, την ασυδοσία τους και την ανοχή μας. Καιρός να τα ξεστοκάρουμε.”»

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ….και Περιμενω!!!!Αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ! «Σοβαρά τώρα θα προσπεράσουμε μόνον με…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Tuesday, June 15, 2021

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα να πάρουν θέση.

«Έχουν περάσει 24 ωρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.