Σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα επικρατήσει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Άρης Γιαννακίδης.

Στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να επικρατήσουν οι υποψήφιοι της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Αλέκος Καχριμάνης και Γιώργος Δακής αντίστοιχα.

Το ίδιο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων με τους Κώστα Αγοραστό και Σπύρο Σπύρου, αντίστοιχα, αλλά η εκτίμηση είναι εντός του περιθωρίου στατιστικού λάθους.

Στην Περιφέρεια Αττικής, η επίσημη εκτίμηση φέρνει πρώτο τον Γιάννη Σγουρό (ΠΑΣΟΚ), ενώ στην Πελοπόννησο τον Πέτρο Τατούλη, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑ.Ο.Σ.

Στη Δυτική Ελλάδα επικρατεί ο Απόστολος Κατσιφάρας (ΠΑΣΟΚ) και στη Στερεά Ελλάδα ο Κλέαρχος Περγαντάς (ΠΑΣΟΚ), ενώ η εκτίμηση και για το Βόρειο Αιγαίο φέρνει πρώτο τον Νάσο Γιακαλή (ΠΑΣΟΚ), εντός του περιθωρίου στατιστικού λάθους.

Σε ό,τι αφορά τους δήμους, η επίσημη εκτίμηση φέρνει πρώτο στην Αθήνα τον Γιώργο Καμίνη και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά, ενώ δεν δόθηκε επίσημη εκτίμηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου Γιάννης Μπουτάρης και Κώστας Γκιουλέκας παλεύουν ψήφο-ψήφο.